Aktiv over hele Nordjylland

Jeg tager det seriøst at være valgt i HELE Nordjylland, og derfor har jeg som politiker og folkevalgt i Region Nordjylland gået ind i en række lokale emner. Det gør jeg ud fra en grund-ide om, at Danmark skal være i balance. Der skal være liv på landet.

Hirtshals: Slår altid et slag for bevarelse af f.eks. VUC i Hirtshals. Det skal ikke lukkes.

Hjørring: Selvfølgelig skal Lægehuset i Tårs bevares. Ligesom jeg var med til at stemme for klinikken i Sindal. Liv på landet betyder, at der også skal være læger på landet.

Frederikshavn: Er et centrum for maritim aktivitet. Det skulle gerne blive ved via en lærlingemontør-ordning, som forbredrer danske lærlinges mulighed for at få job i en stadig mere globaliseret branche med masser af lønpres.

Mors: Kæmpede forgæves for at bevare behandlingsstedet Strandgaarden. Var med til at foreslå busrute 708 via Næssundfærgen (Nessie) re-etableret. Dette er godt både for Sydthy og Sydmors.

Thisted: Sygehuset skal selvfølgelig bevares, selvom Socialdemokratiet har raslet med sablen og hævdet, det er truet.

Dronninglund: Har altid ment det var en fejl at lukke det velfungerende sygehus i Dronninglund. Nu, da det har været lukket siden 2015, har jeg i regionsrådet foreslået, at lokalsamfundet skal tilføres nogle af de penge, som regionens slag af de tidligere sygehusbygninger indbringer.

Farsø: Et af Danmarks mest specialiserede sygehuse – og mest effektive. Farsø er på forkant med det sygehusvæsen, vi kommer til at se i fremtiden, hvor patienternes ønsker og evner følges nøjere før, under og efter en operation.

Jammerbugt: Aktiv medspiller i understøttelsen af gymnasiet i Fjerritslev.