Om mig

Erik Høgh-SørensenJeg hører ikke til dem, der frygter for Danmarks fremtid. Vor tids udfordringer er vand i forhold til, da min far og hans venner måtte kæmpe for Danmarks frihed under Anden Verdenskrig 🇩🇰 Jeg er blevet politisk aktiv for at værne om frihed, sikkerhed, velstand, demokrati.

Jeg er født i 1964 på Skærvad Mølle nær Grenå og havde i flere år masser af manuelt arbejde i landbrug, skovbrug, samt på industrivirksomhederne Sapa og Pyrolux/ Scanpan.

Siden læste jeg fysik ved University of Miami for derefter at slå over i journalistik og international politik ved San Francisco State University og sprog og økonomi ved Université d’Aix-Marseille.

Derefter har jeg været ansat ved blandt andre San Francisco Independent, National Public Radio (KQED), Associated Press, Ritzaus Bureau, hvorefter jeg blev kommunikationsrådgiver for direktionen i Mærsk.

I 2000 fik jeg den lille Cavlingpris for mine afsløringer af danske nazisters gerninger under Anden Verdenskrig. Jeg har skrevet fire bøger Mod Vinden – Danmarks plads i Europa (2014), Drabet på Clemmensen (2013), Forbrydere uden straf (2004) og Dansk Dødspatrulje (1998).