Om mig

Erik Høgh-SørensenJeg hører ikke til dem, der frygter for Danmarks fremtid. Vor tids udfordringer er vand i forhold til, da min far og hans venner måtte kæmpe for Danmarks frihed under Anden Verdenskrig 🇩🇰 Jeg er blevet politisk aktiv for at værne om frihed, sikkerhed, velstand, demokrati.

Jeg er født i 1964 på Skærvad Mølle nær Grenå og havde i flere år masser af manuelt arbejde i landbrug, skovbrug, samt på industrivirksomhederne Sapa og Pyrolux/ Scanpan.

Siden læste jeg fysik ved University of Miami for derefter at slå over i journalistik og international politik ved San Francisco State University (1988) og sprog og økonomi ved Université d’Aix-Marseille (1990-91). Jeg fik mine grader fra San Francisco State University i 1993. Ikke så få brugere af det sociale medie Twitter har spurgt til min uddannelse, og jeg kan da godt oplyse, at jeg fik universitetsgrader et karaktergennemsnit på 3,80 af 4,00 mulige, hvilket udløste hæderen “magna cum laude”.

Hos mig går hånd og ånd i hånd og hånd. Og jeg arbejder hårdt, fordi jeg kan lide at prøve at forbedre ting! 😉

Som journalist har jeg bl.a. været ansat ved San Francisco Independent, National Public Radio (KQED), Associated Press, Ritzaus Bureau, bl.a. som EU-korrespondent, hvorefter jeg blev kommunikationsrådgiver for direktionen i Mærsk.

I 2000 fik jeg den lille Cavlingpris for mine afsløringer af danske nazisters gerninger under Anden Verdenskrig. Jeg har skrevet fire bøger Mod Vinden – Danmarks plads i Europa (2014), Drabet på Clemmensen (2013), Forbrydere uden straf (2004) og Dansk Dødspatrulje (1998).