Om mig

Erik Høgh-SørensenJeg hører ikke til dem, der frygter for Danmarks fremtid. Vor tids udfordringer er vand i forhold til, da min far og hans venner måtte kæmpe for Danmarks frihed under Anden Verdenskrig. Den kamp må ikke være forgæves. Jeg er blevet politisk aktiv for at værne om frihed, sikkerhed, velstand, demokrati.

Jeg er født i 1964 på Skærvad Mølle nær Grenå og havde i flere år masser af manuelt arbejde i landbrug, skovbrug, samt på industrivirksomhederne Sapa og Pyrolux/Scanpan.

Siden læste jeg fysik ved University of Miami for derefter at slå over i journalistik og international politik ved San Francisco State University og sprog og økonomi ved Université d’Aix-Marseille.

Derefter har jeg været ansat ved blandt andre San Francisco Independent, National Public Radio (KQED), Associated Press, Ritzaus Bureau, hvorefter jeg blev kommunikationsrådgiver for direktionen i Mærsk Gruppen.

I 2000 fik jeg den lille Cavlingpris for mine afsløringer af danske nazisters gerninger under Anden Verdenskrig. Jeg har skrevet fire bøger Mod Vinden – Danmarks plads i Europa (2014), Drabet på Clemmensen (2013), Forbrydere uden straf (2004) og Dansk Dødspatrulje (1998).