Medie-indslag

Efter min uddannelse på et amerikansk universitet har jeg været journalist på amerikanske, britiske og danske medier og er nu “ung” nok til at have været ca. 30 år i journalist- og kommunikationsbranchen.

Det bruger jeg som nyhedsvært på 24syv sammen med skrothandler Niels Christensen i programmet “Det Rigtige Danmarks radio”. Vi afsøger Støjberg-Danmark og hudfletter diverse EU-kleptokrater og Tesla-elitære typer i storbyerne, som har gjort deres til at opdele og splitte lille Danmark mere, end godt er.

Som EU-korrespondent i Bruxelles 2004-2009 lavede jeg ca. 7.200 artikler og nyhedsindslag, og siden havde jeg som DF-politiker mange tv-optrædender, herunder i DR Debatten hos Clement 6.12 2018. Jeg kritiserede Løkkes Marrakech-aftale for at lokke fattige afrikanske indvandrere til Danmark på falske forudsætninger. Se indslaget.

Journalist-kollegerne måbede da jeg blev DF-kandidat. Læs fagbladet JOURNALISTENs portræt af mig og mit skifte fra objektiv journalist til politiker med en holdning.

International journalistik: Jeg var anker-kilde i BBC World-dokumentarudsendelsen “The Danish Nazi” (2008). Se brudstykker. Der er lige lidt reklameværk i videoen, før man kommer til dokumentaren.

Erik Høgh-Sørensen
DR Debatten 6.12.2018. Klik her for at se indslaget:
https://bit.ly/2Hq2zsf

Som tidl. EU-korrespondent fik jeg ret i min spådom: Dansk erhvervsliv står idag skidt pga. Lars Løkkes katastrofale håndtering af Brexit. Se indslaget.

Jeg var i Daily Telegraph (2007) og tyske der Spiegel portrætterede mig i “Allianz des Schweigens” (2004) ved udgivelsen af bogen “Forbrydere uden straf”.

Erik Høgh-Sørensen
Nazijægeren
Erik Høgh-Sørensen / Annette Heick
Historien om Heicks “onkel Keld”

TV2 Dags Dato kaldte mig i 2003 for ”nazijægeren” i en portrætudsendelse.

I 2012 medvirkede jeg i DR1-dokumentaren “Ved du hvem du er” om sangerinden Annette Heick. Historien kort: I 1945 blev Heick-familiens “onkel Keld” myrdet af Gestapo. Det viste sig, at jeg i 2003 havde fundet og interviewet en dansk krigsforbryder, der var med i aktionen.