Mine medie-indslag

Som journalist på danske og udenlandske medier gennem 25 år kender jeg alt til livet på redaktionerne. Nu er jeg så DF-politiker og har efterhånden lavet utallige læserbreve og tv-optrædender. Et udpluk følger her 🇩🇰

Erik Høgh-Sørensen
DR Debatten 6.12.2018. Klik her for at se indslaget:
https://bit.ly/2Hq2zsf

Jeg var på DR Debatten hos Clement 6.12 2018 med kritik af Løkkes Marrakech-aftale, som lokker fattige afrikanske indvandrere til Danmark. Se indslaget.

Som tidl. EU-korrespondent og nu folketingskandidat var jeg også på DR Debatten 30.3 2017. Desværre fik jeg ret i min spådom: Dansk erhvervsliv står idag skidt pga. Lars Løkkes katastrofale håndtering af Brexit. Se indslaget.

Journalist-kollegerne måbede da jeg blev DF-kandidat. Læs fagbladet JOURNALISTENs portræt af mig og mit skifte fra objektiv journalist til politiker med en holdning.

International journalistik: Jeg var anker-kilde i BBC World-dokumentarudsendelsen “The Danish Nazi” (2008). Se brudstykker.

Jeg var i Daily Telegraph (2007) og tyske der Spiegel portrætterede mig i “Allianz des Schweigens” (2004) ved udgivelsen af bogen “Forbrydere uden straf”.

Erik Høgh-Sørensen
Nazijægeren
Erik Høgh-Sørensen / Annette Heick
Historien om Heicks “onkel Keld”

TV2 Dags Dato kaldte mig i 2003 for ”nazijægeren” i en portrætudsendelse.

I 2012 medvirkede jeg i DR1-dokumentaren “Ved du hvem du er” om sangerinden Annette Heick. Historien kort: I 1945 blev Heick-familiens “onkel Keld” myrdet af Gestapo. Det viste sig, at jeg i 2003 havde fundet og interviewet en dansk krigsforbryder, der var med i aktionen.